Vakantiehuis aan het water

Sternlaan , Kamperland Vanaf € 1.749.000 k.k.
Vakantiehuis aan het water Sternlaan , Kamperland
Huis aan het water te koop met eigen aanlegsteiger op werkelijk een van de mooiste locaties van Zeeland. Dit is werkelijk een unieke kans om nu een huis te kopen aan het Veerse meer waar u permanent mag wonen. Een huis kopen in Zeeland met dubbele bestemming aan het Veerse meer is een droom. De foto's spreken voor zich. U kunt besluiten deze woning te renoveren of wellicht is nieuwbouw voor u een betere optie. Alles is denkbaar op deze unieke locatie aan het Veerse Meer. Contact met de makelaar bel: +31 (0)85 008 0 800.

Deze woning aan de eerste rij van het Veerse Meer is uniek gelegen en bevindt zich op slechts enkele minuten fietsen van het Noordzee strand. Er is geen sprake van een vakantiepark want deze woning ligt in een woonwijk en heeft een dubbele bestemming. U kunt de huidige woning of een eventueel nieuw te bouwen droomvilla gebruiken voor permanente bewoning of voor een combinatie van eigen gebruik en verhuur.

Wonen en recreëren in deze waterrijke omgeving is geweldig om te beleven. Het uitzicht is geen moment hetzelfde en wonen in deze omgeving is een droom die maar voor weinige is te realiseren. Kamperland ligt op Noord-Beveland en heeft een scala aan voorzieningen waaronder winkels voor de dagelijkse boodschappen, cafe's, restaurants met terrasjes. Deze kant van het Veerse meer is zeer geliefd bij alle watersporters.

Unieke kans die maar zelden voorkomt. Een schitterende locatie direct aan het Veerse Meer waar u permanent mag wonen. De film spreekt voor zich. U kunt besluiten deze woning geheel te renoveren of wellicht is nieuwbouw een betere optie voor u. Alles is denkbaar op deze geweldige locatie om uw eigen droomvilla te bouwen en dat ook nog eens op slechts 6 minuten van het Noordzee strand. Vraagprijs € 1.749.000,- k.k.

Beschikbare recreatiewoningen

Verkocht
Wonen aan het water in Zeeland - Veerse Meer Kamperland
1 Recreatiewoning te koop € 1.749.000 k.k.
LXRY Property Al 2302 keer bekeken
1 - 8
A73B6CC2-8071-4F2F-9FA4-0E7178145C58-2443-00007FB8CF2AF391 5
2

Duidelijk, transparant en goede service!

Geen kleine lettertjes

Verkopen met of zonder makelaar

Wat zijn uw mogelijkheden?

Gratis advies van een recreatiemakelaar

Onafhankelijke aankoopmakelaar nodig?

Stel uw vraag over dit project

{{ errors.first("email") }}
{{ errors.first("name") }}
{{ errors.first("phone") }}
{{ errors.first("interests[]") }}
{{ errors.first("message") }}
{{ errors.first("privacy") }}