Zoeken

Is een vakantiehuis een goede belegging?


Wilt u deze zomer genieten van een recreatiewoning? Beleggen in een vakantiehuis kan een goede investering zijn! Lees hier meer over het beleggen in een recreatiewoning.

Beleggen in een vakantiehuis

Wilt u uw (spaar) geld graag nuttig besteden? Investeer in een vakantiewoning! Deze zomer geniet u dan van de rust en het gemak van een eigen recreatiewoning. Vorig jaar waren vakantiewoningen zeer in trek. De verkoop stijgt de laatste jaren dan enorm! Zo waren en in 2004 ongeveer 2000 vakantiewoning verkopen en waren dit er afgelopen jaar al 5000. De prijzen per vierkante meters lopen hoog op, zeker als u een woning in de kustgebieden heeft. Momenteel is de vraag erg hoog. Maar waarom gaan beleggen in een vakantiewoning? Wij gaan hier dieper op in in de onderstaande blog. 

Een vakantiehuisje is gaan voor ultiem comfort!

Kies voor zekerheid, veiligheid en duurzaamheid door te beleggen in een vakantiewoning van Vakantiehuistekoop.nl. U kunt dan wanneer u maar wilt, er even tussenuit om te ontsnappen aan de dagelijkse hectiek. De vakantiewoning kunt u helemaal zelf inrichten om er zo een comfortabele tweede thuis van te maken. Daarnaast heeft u met een woning op een vakantiepark ook toegang tot alle faciliteiten op het park. Denk hierbij aan de zwembaden, sportvelden, horeca en supermarkt.

Een rendement opbouwen

Door te beleggen in een recreatiewoning bouw je jaarlijks een aantrekkelijk rendement op. Koop een vakantiehuis voor eigen gebruik, voor volledige verhuur of een combinatie van deze twee. U kunt dus geld verdienen door uw woning weer te verhuren in de perioden dat u er zelf geen gebruik van maakt. U investeert op basis van de verwachtingen, betaald de vaste lasten maar u heeft geen garantie van inkomsten.

Nu investeren?

Kortom, beleggen in een vakantiehuis is een duurzame investering! Wilt u beleggen in een vakantiewoning? Bekijk het volledige aanbod op onze website.