Zoeken

Vakantiehuis verkopen

Zelf een vakantiehuis verkopen

Vakantiehuis verkopen op uw manier. Bij Vakantiehuistekoop.nl is dat zo geregeld. Kies eenvoudig het pakket dat het beste bij u past. U kunt bij ons uw recreatiewoning verkopen vanaf € 0,00. Dus helemaal GRATIS. U bepaalt zelf wat het mag kosten om uw vakantiehuis te verkopen. Met keuze uit verschillende pakketten kunt u uw eigen budget bepalen. Veel mensen kiezen ervoor om hun vakantiewoning ook in Duitsland en België te promoten. Momenteel zijn er heel veel Duitsers op zoek naar een recreatiewoning te koop in Nederland. Als u uw recreatiewoning succesvol verkocht heeft, dan verwijderd u eenvoudig uw advertentie in uw eigen dashboard. Tip: raadpleeg eerst onze verkooptips op onze website.

Ontdek de mogelijkheden

Vakantiehuis verkopen met een recreatiemakelaar

Een recreatiemakelaar zal vaak uw vakantiehuis verkopen met 4% meer opbrengst vanwege zijn expertise in onderhandelen en kennis van de markt. Als u zorgeloos uw vakantiehuis wilt verkopen dan is dit de beste optie voor u. Alles wordt voor u geregeld. Wij maken alle afspraken, hebben voor u contact met het park, doen alle bezichtigingen, voeren in overleg met u de onderhandelingen en stellen uiteraard ook tot slot de koopovereenkomst op. U heeft absoluut geen omkijken naar de verkoop van uw recreatiewoning. Alles voor een vooraf vastgestelde prijs zonder verassingen achteraf. Zorgeloos verkopen begint met een onafhankelijke aangesloten recreatiemakelaar van Vakantiehuistekoop.nl

Ontdek de mogelijkheden

Makelaars zijn altijd welkom

Vergroot eenvoudig uw promotieactiviteiten en verkoopkansen voor alle recreatiewoningen in uw aanbod. Speciaal voor alle makelaars in Nederland hebben wij een systeem ontwikkeld waarmee u uw klant nog beter van dienst kunt zijn. U plaatst éénmalig de recreatiewoning op Vakantiehuistekoop.nl en wij doen de rest. Met onze unieke makelaars-service verzorgen wij niet enkel de promotie in Nederland maar ook op de grootste websites van Duitsland en België. Alle reacties komen direct via de mail bij u terecht. U bent absoluut niet verplicht lid te zijn van een branche organisatie. Bij Vakantiehuistekoop.nl is namelijk elke makelaar welkom. U kunt onbeperkt object plaatsen en de registratie is geheel gratis.

Ontdek de mogelijkheden

Verkoopondersteuning voor eigenaren en ontwikkelaars van vakantieparken

Hoe verkoop ik als eigenaar of ontwikkelaar van een vakantiepark de recreatiewoningen? Deze vraag wordt ons steeds vaker gesteld. Vakantiehuistekoop.nl heeft daarom een unieke service ontwikkeld om eigenaren en ontwikkelaars volledig (of deels) te ontzorgen. Succesvol verkopen van recreatiewoningen doe je samen met een specialist. Of het nu gaat om de promotie in Nederland, Duitsland, België of het voeren van verkoopgesprekken tot aan het opstellen en ondertekenen van de koopovereenkomsten, Vakantiehuistekoop.nl verzorgt het. Als de verkoop van recreatiewoningen niet lukt of als u er zelf geen tijd voor heeft, schakel dan een expert in. We zijn u graag van dienst!

Ontdek de mogelijkheden