Zoeken

Vakantiewoning verkopen

Uw vakantiewoning verkopen? Dat kan bij ons op diverse manieren! Wij bieden u verschillende mogelijkheden om uw vakantiewoning te koop aan te bieden, van een gratis basispakket tot een all-in pakket waarmee u volledig wordt ontzorgd. Zo heeft u zelf de vrijheid om te bepalen hoe u uw vakantiewoning wilt verkopen en hoeveel het mag kosten.

Wanneer u uw vakantiewoning gaat verkopen wilt u het liefst zo snel mogelijk zoveel mogelijk potentiële kopers bereiken. Met behulp van onze variërende pakketten heeft u zelf in de hand hoeveel kopers u wilt bereiken. Bij Vakantiehuis te koop is het al mogelijk om uw vakantiewoning te promoten vanaf €0,00 euro. Handig wanneer u geen haast heeft bij de verkoop van uw vakantiehuis.

Meer potentiële kopers bereiken?

Door het bereik van uw advertentie te vergroten is de kans groter dat u uw vakantiewoning verkoopt. Veel mensen kiezen er dan ook voor om hun vakantiewoning óók in België en Duitsland te promoten. Jaarlijks komen er steeds meer Duitse toeristen naar Nederland, veel zijn dan ook op zoek naar een vakantiewoning om te kopen. Mis daarom niet de kans om uw vakantiewoning aan miljoenen Duitsers te tonen.

Mooi meegenomen: door te kiezen voor het ‘Nederland Pakket Optimaal’ of ‘Nederland Pakket Expert’ wordt uw advertentie automatisch geplaatst op twee Vlaamse websites, dit zit dan ook bij de prijs inbegrepen. U hoeft dan alleen nog maar de optie voor Duitsland aan te vinken.

Bekijk alle mogelijkheden

Zorgeloos verkopen? Schakel een makelaar in

Door ons uitgebreide aanbod aan mogelijkheden is het erg eenvoudig om zelf uw vakantiewoning te verkopen. Toch kan het fijn zijn om een recreatiemakelaar in te schakelen. Een recreatiemakelaar kan u net dat stukje éxtra ontzorging bieden. Zo neemt hij de onderhandeling voor u uit handen en regelt alle afspraken en bezichtigingen met geïnteresseerden. Door uw vakantiewoning te verkopen met een recreatiemakelaar heeft u absoluut geen omkijken naar het verkoopproces, alles wordt van A tot Z voor u geregeld.

Direct uw vakantiewoning verkopen

Direct aan de slag met het verkopen van uw vakantiewoning? Maak eenvoudig een account aan en plaats direct uw vakantiewoning op onze website. Ook als makelaar of projectontwikkelaar kunt u bij ons een vakantiewoning verkopen. Ontdek de mogelijkheden of registreer u direct.

Plaats gratis uw vakantiewoning