Zoeken

Chalet verkopen

Bent u van plan uw chalet op korte termijn te gaan verkopen? Door verschillende omstandigheden kan dat op dit moment erg aantrekkelijk zijn als chalet eigenaar. Maar een chalet verkopen gebeurt vaak via een recreatiemakelaar en brengt onnodig veel kosten met zich mee. Via Vakantiehuistekoop.nl verkoopt u uw eigen chalet of stacaravan makkelijk en snel, gratis of tegen een kleine vergoeding. De keuze is aan u!

Misschien heeft u uw oog laten vallen op een andere recreatiewoning, of wellicht wilt u graag ergens anders een woning aanschaffen. In beide gevallen is het helemaal niet meer nodig om een makelaar of tussenpersoon in te schakelen. Een chalet verkopen kunt u namelijk makkelijk zelf doen via Vakantiehuistekoop.nl.

Om uw woning snel beschikbaar te stellen voor duizenden bezoekers per dag hoeft u enkel de volgende stappen te doorlopen:

  • Een account registreren;
  • Uw woning, inclusief informatie en beeldmateriaal, automatisch aanmelden;
  • Een keuze maken qua promotie.

Chalet verkopen

Gratis een chalet verkopen, kan dat?

Zeker kan dat! Zoals het stappenplan hierboven al laat zien heeft u zelf de keuze. U kunt er namelijk voor kiezen om uw chalet gratis te plaatsen, waardoor deze dagelijks aan duizenden bezoekers uit Nederland en Duitsland wordt getoond. Wilt u ervoor zorgen dat uw chalet er écht tussenuit springt, of wilt u uw kansen op een geslaagde verkoop vergroten? Dan kiest u voor een promotiepakket, wat al beschikbaar is vanaf €10,- per maand!

Met de promotiepakket Compleet, Optimaal en Expert kunt u verschillende opties inschakelen om uw chalet sneller te verkopen. Zo wordt uw chalet doorgeplaatst op gerenommeerde platformen als Jaap.nl, Huislijn.nl, maar ook kunt u ook een digitale brochure downloaden welke u zelf onder geïnteresseerden kunt verspreiden. Doorplaatsen op Marktplaats en het maken van een videopresentatie behoren ook tot de mogelijkheden.

Uw eigen chalet verkopen? Begin vandaag nog!

Geen lange wachttijden, geen intake gesprek of uitgebreide waardebepaling. Op Vakantiehuistekoop.nl kunt u uw chalet verkopen aan duizenden bezoekers per dag, die specifiek op zoek zijn naar chalet en stacaravans in Nederland én daarbuiten. Meld uw chalet nu gratis aan en begin vandaag nog met verkopen!

Gratis uw chalet verkopen