Zoeken

Wat kost een makelaar bij verkoop vakantiewoning?

Denkt u erover na om uw vakantiewoning te verkopen maar wilt u eerst een aantal zaken op een rijtje zetten zoals de kosten van een makelaar bij het verkopen? Dan staat het team van Vakantiehuis Te Koop graag voor u klaar.

Wij hebben jarenlange ervaring met het succesvol verkopen van vakantiewoningen en kunnen u ook bijstaan in het vinden van een recreatiemakelaar. Zo verkoopt u uw vakantiewoning zorgeloos en hoeft u zelf nergens naar om te kijken. Ontdek meer over de mogelijkheden of contact ons vrijblijvend voor meer informatie over de kosten van een verkoopmakelaar.

Wat kost een verkoopmakelaar?

De kosten van een makelaar kunnen erg verschillen maar u kunt in de meeste gevallen uitgaan van 1,1% tot 2% van de verkoopopbrengst van de woning. Ga voor het verkopen van uw vakantiehuis vanuit dat uw ongeveer €4.185 kwijt bent. Dit zijn gemiddelde kosten en kunnen dus zoals eerder genoemd per vakantiewoning verschillend zijn.

Bij Vakantiehuis Te Koop kunt u zowel voor het samen verkopen met een makelaar gaan, dan betaalt u slechts 30 euro per maand. Wanneer u voor een volledig dienstverband door een makelaar kiest betaalt u eenmalig €450 euro plus 2% bij verkoop. Onze recreatiemakelaars nemen dan alles voor u uit handen.

Wat doet een recreatiemakelaar?

Het verkopen van een vakantiewoning met een recreatiemakelaar is een verstandige keuze. Het scheelt u een hoop werk en u bent er zeker van dat de woning wordt verkocht door een specialist. Daarnaast geeft het ook de potentiële koper meer vertrouwen. Wanneer u gaat voor dit gemak zal de recreatiemakelaar alles voor u uit handen nemen.

Wat kost verkoop makelaar?

De verkoopmakelaar zal u van begin tot eind ontzorgen. Van het maken van foto’s en het realiseren van bezichtigingen tot de sleuteloverdracht zal de makelaar voor u doen. Ook het opstellen van een koopovereenkomst en onderhandelingen van de prijs zal hij/zij voor u doen. Alle werkzaamheden die de makelaar voor u uit handen neemt vindt u hier.

De makelaars van Vakantiehuis Te Koop staan voor u klaar

Wilt u meer weten over het verkopen van uw vakantiewoning of over de kosten van onze verkoopmakelaars? U kunt altijd contact met ons opnemen voor meer informatie. WIj helpen u graag bij het snel en zo winstgevend mogelijk verkopen van uw vakantiewoning!