Zoeken

Gratis zoekhulp

Vakantiehuistekoop.nl dé Specialist als het gaat om aankopen, verkopen of taxaties van recreatiewoningen in Nederland, Duitsland en België. Maar natuurlijk zijn wij u ook zeer graag van dienst als het gaat om het vinden van de juiste recreatiewoning voor u.

Het kan zijn dat er om dit moment geen recreatiewoning beschikbaar is die voldoet aan uw wensen. Vakantiehuistekoop.nl krijgt steeds vaker de vraag van potentiele koper of wij grondig op zoek willen gaan naar een geschikte recreatiewoning. Vakantiehuistekoop.nl heeft hiervoor een speciale dienst ontwikkeld. Deze dienst noemen wij:

Recreatiewoning zoeken op maat
Veelal is het aanbod groter dan in eerste instantie blijkt. Dit komt doordat het in sommige gevallen niet is toegestaan om op recreatieparken waar recreatiewoningen te koop staan te adverteren. Deze woningen worden dan ook veelal via andere kanalen aangeboden. Door ons brede netwerk en expertise kunnen wij in sommige gevallen, as het gaat om een specifieke zoekopdracht meer aanbieden dan onze collega’s.

Hoe werkt “Recreatiewoning zoeken op maat”

 • Vul online het formulier “Recreatiewoning zoekopdracht” in.
 • Vakantiehuistekoop.nl neemt na ontvangst van het formulier telefonisch contact op om uw specifieke wensen te bespreken.
 • Na het gezamenlijk doornemen van de “Recreatiewoning zoekopdracht” gaat Vakantiehuistekoop.nl speciaal voor u de zoekopdracht vormgeven. Wij maken hierbij gebruik van ons netwerk om te komen tot een zo compleet mogelijk aanbod van recreatiewoningen, die daar waar mogelijk aansluiten op uw wensen.
 • Zodra Vakantiehuistekoop.nl een recreatiewoning heeft gevonden, dan wordt deze aan u kenbaar gemaakt en beslist u zelf of u de woning wilt bezichtigen of niet.
 • Voor wat betreft het plaatsen van een zoekopdracht werkt Vakantiehuistekoop.nl op basis van no-cure no-pay. Als wij geen geschikte woning kunnen vinden dan is deze dienst u gratis aangeboden.
 • Bent u na het bezichtigen enthousiast geworden van de recreatiewoning die speciaal voor u is gezocht door Vakantiehuistekoop.nl dan heeft u de keuze uit 2 opties:
  1. U betaalt ons éénmalig € 99,00 omdat we uw droomhuis hebben gevonden en vanaf nu doet u alles zelf of

  2. Wij gaan voor u de beste prijs uit onderhandelen en zorgen voor een succesvolle zorgeloze koop van uw vakantiehuis. Wij controleren voor u alle overeenkomsten, parkreglementen, notariële akten en zorgen ervoor dat u uw recreatiewoning zorgeloos koopt tegen de beste prijs. U betaalt ons 25% van het behaalde resultaat op basis van de oorspronkelijke vraagprijs. U koopt dus samen met een expert tegen de allerbeste prijs.

 • Mocht u in de tussentijd zelf een recreatiewoning hebben gevonden, dan kunt uiteraard deze zoekopdracht kosteloos weer intrekken.
 • Interesse? Vul dan nu hier uw eigen “Recreatiewoning zoekopdracht” in.

GRATIS zoekopdracht

Heeft u nog vragen, dan kunt u altijd even contact met ons opnemen. Vakantiehuistekoop.nl is u graag van dienst.