Zoeken

Recreatiewoning verkopen

Een recreatiewoning verkopen, dat is nog een flinke uitdaging. Heeft u de stap eenmaal gemaakt om uw woning in de verkoop te gaan zetten? Dan bent u tegenwoordig al halverwege! Een recreatiewoning verkopen kan namelijk gratis, makkelijk en snel door hem te plaatsen op Vakantiehuistekoop.nl. Via ons platform bereikt u dagelijks duizenden potentiële kopers, die heel gericht op zoek zijn naar een vakantiewoning. Maar hoe werkt het en hoe kunt u binnen korte tijd uw eigen woning verkopen?

Een goede tijd om uw recreatiewoning te verkopen

Dat is inmiddels geen verrassing meer. De Nederlandse huizenmarkt is nog steeds ontzettend hard aan het pieken, al is de verwachting wel dat dit in 2020 wat gaat afkoelen. Dit neemt niet weg dat veel woningeigenaren nu de stap nemen om hun woning in de verkoop te zetten en zo te profiteren van de stijgende huizenprijzen. Los van de landelijke trends is er natuurlijk ook sprake van een piekmoment in de daadwerkelijk verkoop. Zo heeft Nu.nl onderzocht dat het voor- en najaar de beste periode is om een woning te verkopen.

Daarnaast is het tegenwoordig heel vanzelfsprekend dat particulieren hun eigen woning verkopen. Met websites, social-media en het potentiële bereik wat hierachter schuilt is het heel goed mogelijk om duizenden mensen te bereiken binnen én buiten Nederland. Uitdaging hierbij is natuurlijk wel om de recreatiewoning goed in de markt te zetten om zo de meest gunstige vraagprijs te kunnen hanteren. En dat onderdeel blijkt juist voor veel woningeigenaren de grootste uitdaging

Recreatiewoning verkopen via Vakantiehuistekoop.nl

Een recreatiewoning verkopen kan makkelijk en snel zijn. Plaats hiervoor gratis uw aanbod op ons platform Vakantiehuistekoop.nl. Tijdens het plaatsen vult u zoveel mogelijk relevante informatie in met betrekking tot uw recreatiewoning. Let hierbij altijd op de volgende onderdelen:

  • Complete informatie. Wees zo volledig mogelijk in de informatie rondom uw recreatiewoning. Potentiële kopers hebben altijd specifieke vragen. Kunnen zij de passende antwoorden niet vinden, dan is de kans op afhaken erg groot.
  • Aantrekkelijke teksten. Licht bijzondere zaken extra uit, bijvoorbeeld de prachtige directe omgeving of de goede staat van de woning. Dit geeft vertrouwen aan potentiële kopers, waardoor zij sneller tot actie overgaan zoals het plaatsen van een bod.
  • Kwalitatieve foto’s. Een eerste indruk maakt u maar één keer, zorg dus voor kwalitatieve foto’s! In de overzichtspagina zien bezoekers uw woning tussen het andere aanbod staan. Met een kwalitatief hoogwaardige foto zal uw recreatiewoning sneller de aandacht trekken.
  • Transparantie in kosten. De hoogte van de vraagprijs is vaak een reden voor een potentiële koper om écht interesse te tonen. Zorg daarbij dat u zo transparant mogelijk bent in de mogelijke kosten, zoals huurgrond en parkkosten.

Wilt u uw recreatiewoning gratis verkopen via Vakantiehuistekoop.nl, bekijk dan ook alle tips voor een snelle en succesvolle verkoop. We helpen u graag om uw woning naar de volle tevredenheid te verkopen.

Bekijk alle tips

Direct uw recreatiewoning verkopen?

Wilt u direct aan de slag gaan met het verkopen van uw recreatiewoning? Plaats hem dan gratis in ons aanbod. Het enige wat u hoeft te doen is een account aan te maken en u kunt direct aan de slag!

Bekijk de mogelijkheden