Zoeken

Waarom een vakantiehuis promoten in Duitsland? 

Promoot uw vakantiehuis niet alleen in Nederland maar bekijk ook eens de optie om te promoten in Duitsland! Lees hieronder meer over de mogelijkheden van de interessante Duitse markt. 

Waarom promoten in Duitsland?

Veel Duitsers zijn gek op Nederland! Hoe vaak hoort u Duits in de supermarkt of ziet u een Duits kenteken op de snelweg? Elk jaar komen er bijna 6 miljoen Duitse toeristen naar ons landje en dit aantal is flink aan het groeien. De lente en zomer zijn de populairste seizoenen, maar ook in de herfst en winter is Nederland razend populair onder onze oosterburen.  

Waarom kopen Duitsers een vakantiehuis in Nederland?

Nederland raakt voor toeristen steeds meer in trek. Zelfs gasten buiten Europa komen ons land bezoeken. Dat is ook niet zo gek want Nederland heeft veel te bieden! Met name de kustgebieden zijn razend populair onder de Duitsers. Zelf hebben zij natuurlijk (bijna) geen strand, dus van dit fenomeen wordt in Nederland optimaal genoten. Daarnaast zijn de Waddeneilanden en de streek rondom het IJsselmeer erg in trek. Ook de drukke steden als Rotterdam, Den Haag en Amsterdam blijven bezocht worden. Maar soms wordt ook de natuur opgezocht in de gebieden rondom de Veluwe. Kortom, de Duitse toerist voelt zich in heel Nederland op zijn gemak! 

Waar kunt u het beste promoten? 

De meeste toeristen vanuit Duitsland komen uit het gebied Noordrijn Westfalen. Ook vanuit Saarland, Rijnland-Palts, Hessen, en Nedersaksen komen veel toeristen voor zowel korte als langere vakanties naar Nederland. Focus dus met het promoten van uw woning op deze gebieden om een potentiële koper te bereiken.  

Uw woning promoten via Vakantiehuis Te Koop? 

Promoot uw vakantiewoning via onze website. Bereik tot wel 80 miljoen mensen via één van onze pakketten. Met deze pakketten maakt u gebruik van een uniek manier om potentiële Duitse kopers eenvoudig te bereiken. Het pakket is speciaal door ons ontwikkeld en blijkt erg succesvol. Spreekt u geen Duits? Wij helpen u graag bij het verkopen van uw woning!