Zoeken

Zoveel mogelijk informatie verstrekken

Hoe kunt er nu voor zorgen dat u uw woning snel en gemakkelijk verkoopt? Meld uw woning eenvoudig aan via Vakantiehuis Te Koop. Dan bent u verzekerd van een soepele verkoop van uw woning! 

Gegevens bij aanmelding van uw woning

Vakantiehuis Te Koop biedt particulieren de mogelijkheid hun vakantiehuis te verkopen. Wanneer u uw vakantiehuis aanmeldt voor verkoop, moet u eerst een formulier met gegevens over uw woning invullen. Wij adviseren u hier goed de tijd voor te nemen aangezien er misschien dingen over het hoofd kunnen worden gezien. Het is van groot belang om zoveel mogelijk informatie over de woning te verstrekken en dus alle gegevens correct invult tijdens de aanmelding van uw vakantiehuis. 

Voordelen van volledige informatieverstrekking

Wanneer u alle informatie heeft verstrekt, is de kans van een snelle verkoop vele malen groter. U bent allereerst beter vindbaar op onze website. Kopers kunnen namelijk gebruik maken van verschillende filters zoals prijs, ligging en oppervlakte, om de zoekopdracht te specificeren. Daarnaast weten potentiële kopers nu precies waar ze aan toe zijn. Op de pagina van de desbetreffende woning heeft u namelijk alle informatie staan die belang is. 

Vergeten specificaties 

De volgende specificaties lichten we even voor u uit: 

Parklasten

De parkkosten worden door de beheerder van het park in rekening gebracht voor onder anderen de faciliteiten, het onderhoud, de verlichting en de receptie. Deze kosten kunnen een onverwachte verrassing vormen voor de kopers van uw woning wanneer u dit niet meldt. Geef daarom goed aan of er parklasten zijn en hoeveel deze exact bedragen.

Mogelijkheid tot verhuren of permanent wonen

Sommige kopers willen graag het gehele jaar in een vakantiewoning leven. Anderen willen er liever enkel in één specifieke periode vertoeven om de woning vervolgens te verhuren.  Geef dan ook duidelijk aan of dat dit mogelijk is. Niet alle parken staan permanent verblijf of het verhuren van de woning toe. Handig dus voor kopers om vantevoren te weten. 

Isolatie

Een goede isolatie van de woning zorgt voor een betere temperatuurregeling en dit is handig om te weten. Heeft het huisje dubbel glas? Zijn de muren en het plafond geïsoleerd? Het is goed om te of de kachel extra moet branden of dat in de zomer de woning voor verkoeling kan zorgen. 

Leverancier van gas, water en elektriciteit

Geef ook duidelijk aan wie het gas, het water en de elektriciteit levert. Sommige parken leveren dit bij de woning, hierdoor hoeft u dit dus niet zelf te regelen. echter, bij sommige woningen is het wel zo dat dit op eigen initiatief geregeld moet worden. Geef dit dus duidelijk aan voor uw koper, zodat deze dit op tijd kan gaan regelen. Dit geldt overigens ook voor de eventuele TV- en Wifi-aansluitingen. 

 

Let dus op dat u tijdens de aanmelding van uw woning alle correcte gegevens invoert. Zoveel mogelijk informatie verstrekken over uw vakantiehuis zorgt gegarandeerd voor een eerlijke en snelle verkoop!