Zoeken

Vakantiehuisje verkopen

Bent u eigenaar van een vakantiehuisje en wilt u deze graag verkopen? Wij bieden u diverse mogelijkheden om uw vakantiehuis te promoten. Van een gratis basispakket tot volledige ontzorging met behulp van een recreatiemakelaar: alles is mogelijk. Het voordeel van Vakantiehuis te koop is dat u zelf bepaalt wat u wilt besteden aan de verkoop van uw vakantiehuis. Bovendien bieden we u de mogelijkheid om uw woning met een druk op de knop meerdere websites te vertonen.

Heeft u een ander vakantiehuis op het oog en wilt u daarom uw huidige vakantiewoning verkopen? Of heeft u niet langer de tijd of zin om uw vakantiehuisje te verhuren aan derden en wilt u er daarom vanaf? Met welke reden u de woning ook verkoopt, via Vakantiehuis te koop kunt u uw vakantiehuisje eenvoudig verkopen.

Door de diverse pakketten en uitbreidingsmogelijkheden kiest u zelf het pakket dat bij u past. Zo kunt u al vanaf €0,00 euro uw advertentie plaatsen. Stapsgewijs kunt steeds een groter pakket kiezen waardoor uw advertentie op meer websites wordt vertoond. Het meest omvangrijke pakket is ‘Nederland Pakket Expert’ waarmee uw vakantiehuisje op wel 20 websites wordt vertoond!

Bekijk alle mogelijkheden

Extra opties voor een groter bereik

Tegen een meerprijs zijn er verschillende aanvullende opties mogelijk zodat u uw woning nóg sneller kunt verkopen. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om ook te adverteren in Duitsland. Zo bereikt u eenvoudig miljoenen Duitsers die geïnteresseerd zijn in het kopen van een vakantiehuisje in Nederland.

Daarnaast bezoeken duizenden kopers dagelijks Marktplaats.nl, zo ook vele potentiële huizenkopers. Het kan daarom waardevol zijn om uw vakantiehuisje ook op Marktplaats te adverteren. We bieden u daarom de mogelijkheid om dit bij uw pakket te kiezen. Hierdoor bereikt u dagelijks vele extra mogelijke kopers voor uw vakantiewoning.

Uw vakantiehuisje verkopen? Start vandaag nog!

U kunt direct beginnen met de verkoop van uw vakantiehuisje. Registreer direct en plaats uw woning op onze website. Kies uw pakket en eventueel aanvullende opties zoals adverteren in Duitsland, of een dynamische videopresentatie. U kunt er ook voor kiezen om een recreatiemakelaar in te schakelen, zo wordt u volledig ontzorgd en heeft u geen omkijken naar de verkoop van uw vakantiehuisje.

Gratis uw vakantiehuisje verkopen