Zoeken

Tips om je vakantiehuis snel en succesvol te verkopen

Heeft u een nieuwe vakantiewoning op het oog? Of is het gunstige tijd om te verkopen? Start dan vandaag nog met de verkoop van uw vakantiehuis. Lees in dit blog onze beste tips om de verkoop zo snel en succesvol mogelijk te laten verlopen!

Maak aantrekkelijke foto’s van de woning

Wanneer u uw woning wilt verkopen moet u uiteraard laten zien wat u verkoopt. Het is dan handig foto’s te maken van wat u verkoopt. Klanten krijgen dan een beeld van de woning en de mogelijkheden van de woning. Om ervoor te zorgen dat uw woning de aandacht trekt is het slim om kwalitatief goede foto’s te maken en te gebruiken. Dit kunt u zelf doen of u kunt hiervoor een expert inzetten. Zorg voor een goede styling en een opgeruimde, schone omgeving. Zorg er ook voor dat u bij goed licht fotografeert en de foto’s vanuit verschillende standpunten maakt. U creëert hiermee een prachtig perspectief op uw foto’s. Potentiële klanten zullen direct enthousiast worden!

Stel een goede prijs op

De prijs van uw vakantiewoning is van groot belang. Het is belangrijk een redelijke prijs te vragen voor uw woning. U moet hierbij uitgaan van verschillende aspecten van de woning. Denk aan het onderhoud en de staat van de materialen, de ligging van de woning, de huidige prijzen op de woningmarkten en de faciliteiten in de omgeving. Al deze dingen samen kunnen helpen de prijs voor uw recreatiewoning op te stellen.

Gebruik (social)media

Promotie is heel belangrijk bij de verkoop van een woning. Breng mensen op de hoogte van het feit dat uw uw vakantiewoning verkoopt. Plaats bijvoorbeeld mooie foto’s op uw persoonlijke social media zoals Instagram, Facebook en Twitter. Vraag bekenden om uw berichten te delen. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om bijvoorbeeld een advertentie in de lokale krant te plaatsen.

Kies voor een optimaal bereik!

Vakantiehuistekoop.nl ondersteunt u bij de verkoop van uw recreatiewoning. Wij bieden verschillende pakketten aan om uw vakantiehuis snel en succesvol te verkopen. Wanneer u ons gratis basispakket kiest, verschijnt uw woning direct binnen ons aanbod. U kunt anders ook één van onze aanvullende pakketten kiezen. Uw woning wordt dan ook geplaatst op andere databases zoals Jaap.nl, Marktplaza.nl, Trovit.nl, Zoekallehuizen.nl en Koopwoningen.nl. Hiermee worden de kansen dat u uw woning verkoopt sterk vergroot. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om te adverteren in Duitsland. Dit is handig wanneer u bijvoorbeeld uw vakantiewoning bij de kust wilt verkopen.

Ook uw vakantiehuis snel en succesvol verkopen? Plaats hem dan snel en gratis in ons aanbod. Gebruik de knop hieronder en uw aanbod staat binnen korte tijd online!

Uw vakantiehuis verkopen