Aankopen

Zorgeloos een recreatiewoning kopen in Nederland.

Je hebt een chalet te koop zien staan en dan…. aankopen of blijf je dromen?

Stel je eens voor …. eindelijk zie je jouw droomhuis te koop staan en dan? Enthousiast bel je op naar de verkoper of eigenaar met de vraag of je snel de recreatiewoning kunt bezichtigen. Alles lijkt erop dat je eindelijk na het vele zoeken je droom chalet te koop hebt zien staan en deze nu wellicht gaat aankopen. Uiteraard ben je van harte welkom bij de verkoper en word je ontvangen met koffie en gebak. Het is mooi weer, de ligging is ideaal, de woning is helemaal naar wens en de verkoper die is zeer vriendelijk en behulpzaam. De eigenaar of makelaar van de recreatiewoning geeft je antwoord op al je vragen en na afloop ga je met een goed gevoel naar huis. Thuis aangekomen blijf je nog napraten over alle mooie dingen die je zijn bijgebleven. Je denkt er zelfs over na om een bod uit te gaan brengen om de woning te gaan aankopen. Schitterend vakantiehuis te koop, dat is alles waar je nog aan denkt. Maar… hoe nu verder, want weet je eigenlijk wel wat je gaat kopen en welke verplichtingen er allemaal zijn?

 

Zelf een recreatiewoning aankopen zonder hulp van een specialist.

De 10 meest voorkomende redenen die wij horen om een recreatiewoning te kopen zonder aankoopmakelaar zijn:

  • Ik heb ervaring en kan zelf goed onderhandelen dus ga ik de zelf de recreatiewoning goedkoop aankopen.
  • De verkopers hebben we al gesproken en ze lijken ons aardige mensen.
  • Deze verkoopmakelaar heeft meerde recreatiewoningen te koop op het park en is bekend in de omgeving.
  • We hebben al verschillende recreatiewoningen gezien en deze ziet er echt het mooiste uit.
  • Het chalet staat op huurgrond van een bekende organisatie dus dat zit wel goed. We krijgen zelfs 6% rendement!
  • Wij zijn al jaren bezig met zoeken en weten inmiddels echt wel hoe we een vakantiehuis moeten aankopen.
  • Op het internet staat alle informatie dus een specialist hebben wij niet nodig.
  • Een aankoopmakelaar kost ons natuurlijk weer veel geld.
  • Mijn partner en ik zijn handig en gaan zelf de recreatiewoning opknappen.
  • We gaan een nieuw chalet kopen dus alles is uiteraard goed geregeld. Het is zelfs een recreatiewoning met een huurgarantie.

Al deze redenen zijn uitgebreid beantwoord op onze pagina tips. Helaas zijn nog steeds heel veel potentiële kopers die een recreatiewoning kopen, veel te goed van vertrouwen. Trosradar kan wel 10 uitzendingen vullen met gedupeerde kopers van recreatiewoningen.  Al deze gedupeerde kopers van een chalet zeggen achteraf dat het toch beter was geweest om samen met een specialist aan te kopen. Het ging allemaal zo snel en de rendementen waren gegarandeerd tot soms wel 6% a 7% dus we vertrouwden het allemaal.

 

Een vakantiehuis aankopen doe je zorgeloos en succesvol met een aankoopmakelaar;

Chalet kopen met aankoopbegeleiding. Familie Benschop is tevreden.

Zorgeloos een recreatiewoning aankopen met de hulp van een specialist.

Bijna dagelijks helpen wij allerlei mensen die van plan zijn om een chalet of een vakantiehuis te gaan kopen. De 10 meest voorkomende redenen die hierboven staan beschreven om geen aankoopmakelaar in te schakelen, zijn juist de 10 meest gemaakte fouten bij het aankopen van een recreatiewoning. De aankoop van een vakantiehuis is en blijft een grote en belangrijke investering toch? Of je nu de recreatiewoning gaat kopen voor eigen gebruik, rendement of een combinatie ervan dat maakt niet heel veel uit. Het belangrijkste is dat jouw aankoop een succes wordt en zeker geen blok aan het been. Het inschakelen van een recreatie specialist is daarom een goede keuze. Veel kopers zijn je al voorgegaan en hebben inmiddels ervaren dat een aankoopmakelaar je veel problemen en geld kan besparen.

 

Waarom een aankoopmakelaar?

Deze vraag is de belangrijkste die je jezelf moet stellen als je een recreatiewoning wilt gaan kopen. Waarom een aankoopmakelaar?