Zoeken

Zelf uw vakantiehuis promoten op social-media

Heeft u uw vakantiehuis te koop gezet op Vakantiehuistekoop.nl? Wilt u direct uw verkoopkansen vergroten? Deel het aanbod dan makkelijk en snel op uw eigen social-media kanalen, wat dus de kans op een snelle verkoop van uw vakantiewoning vergroot. Met deze tip kunt u meteen beginnen met het promoten van uw aanbod!

1. Plaats uw aanbod op Vakantiehuistekoop.nl

Stap één is natuurlijk het plaatsen van uw woning op vakantiehuistekoop.nl. Zorg er hierbij voor dat uw woning zo compleet mogelijk is geplaatst. Denk hierbij aan goede foto's, een volledige omschrijving en natuurlijk de juiste prijs. Ga er hierbij vanuit dat uw woning dagelijks door veel bezoekers bekeken gaat worden, dat zijn allemaal potentiële kopers! Hoe beter uw vakantiehuis wordt gepresenteerd, hoe meer bezoekers contact zullen opnemen voor een bezichtiging.

2. Kies het beste social-media kanaal

Iedereen wilt natuurlijk zijn of haar aanbod zo snel mogelijk verkopen. Gelukkig kunt u sterk uit de startblokken komen door het aanbod zelf te promoten op social-media kanalen zoals Facebook, Twitter, LinkedIn, Pinterest of Instagram. Als u zelf gebruik maakt van deze platformen heeft u ongetwijfeld een netwerk van mensen waar u niet dagelijks contact mee heeft en dus nog niet op de hoogte zijn van de verkoop. Kies dan ook voor het social-media kanaal waar u het grootste netwerk (de meeste volgers) heeft.

3. Deel uw woning binnen één klik op social-media

Het delen op social-media via Vakantiehuistekoop.nl is erg makkelijk. Bezoek simpelweg uw woning binnen de website en kies voor deel deze woning, vlak onder de fotogalerij. Kies het gewenste social-media kanaal en u wordt direct doorverwezen naar dit social-media platform om het bericht te plaatsen.

Heeft u de vakantiewoning op social media gedeeld? Vergeet daarna vooral de social talk niet. Praat erover als u mensen tegen komt op bijvoorbeeld werk, de sportvereniging of verjaardagen. Vraag ook aan familie of vrienden om de woning te delen op social-media. Zij hebben gecombineerd een groot netwerk waar u uit kunt putten! Wie weet bereikt u via hun netwerk wel een potentiële koper!

Komt u er niet uit? Of heeft u hulp nodig van een expert? Neem dan vrijblijvend contact op met onze recreatiemakelaars. Zij helpen u graag met de beste promotie van uw vakantiehuis op het internet.

Contact opnemen